Sivut

tiistai 4. toukokuuta 2010

Vilttiketjusta peliin

Sunnuntai 2.5.

Erittäin levottoman yön jälkeen lopetan väkisin makaamisen klo 6:20, olen heräillyt tunnin välein hikisenä ja janoisena. Jälleen yksin ensimmäisellä aamiaisella, vaikka toisaalta on hyvä että toinen edes pystyy nyt nukkumaan. Olen kyllä mielummin itse sairas, kuin katsoisin vierestä tällaista show:ta.

Netissä roikun jo ennen aamuseitsämää, missäs kaikki muut? Klo 8:00:n lääkeaamiaiselle Marjokin saapuu ja ihmettelemme miten keho voi toipua tuollaisesta meltdown:sta kuntoon muutamassa tunnissa. Mä olen kivuttomassa tilassa ja kaikki tuntuu toimivan, kuten on toiminut päivittäin pitkin viikkoa.

Takaisin sängyssä ja pulssi on pitkästi yli 120. Hikeä alkaa kohta puskemaan ja tärinääkin havaittavissa ja punaiset pilkut lähestyvät. Home team scores! Mielestäni eilinen kyvyttömyys on nyt straighten up ja munat voi vetää myynnistä(kin). Vaihdan suunitelman lähteä ulos puutarhaan ja jäänkin sänkyyn tv:n äärelle. Pientä häikkää hapen saannin kanssa pari tuntia.
This woman is killing me, but I can live with that.

Kapuan taas puntarille ja edelleen 66,6 kg, johan on piru. Siitä tulikin mieleeni juttu jonka huomasin sairaalassa pestessäni hampaita. Kirjoittakaapa paperille ISOILLA kirjaimilla KEKKI ja oma SUKUNIMENNE, voitte laittaa siihen muitakin sukunimiä lisukkeeksi. Kääntäkää sitten paperi yläsalaisin (katolleen) ja lukekaa se peilin kautta. Jos elettäisiin pimeällä keskiajalla niin kukahan poltettaisiin roviolla? Pitkin päivää syön pari kertaa, kirjoittelen blogia ja Markku neuvoo miten saan asennettua sinne laskurinkin.

Myöhemmin iltapäivällä odottelen anoppia saapuvaksi vierailulle, tulee nopeesti ihan vaan pistäytymään kolmeksi viikoksi. Meillä on oikein hauska ilta, eikä mun tarvitse turvautua kuin 500 mg:n panadoliin jotta kestän äitiä ja tytärtä. Kun muut menevät nukkumaan, minä jatkan tietokoneella blogin kirjoittamista. Melkein puoli kaksi ja tuotos on valmis. Unitabsun vaikutusta odotellessa löydän Triinin linjoilta ja yö-chat alkaa, kunnes en jaksa tuo nuoremman naisen tahdissa ja menen nukkumaan.

2 kommenttia:

  1. tämä äänestysjuttu on ihan jees mutta siinä vois olla lisäksi esim "perseestä" mutta sellaista palautettahan sinä et tietysti halua. toki jos äänestäisi että "nauroin" + "perseestä" niin sehän olisi jo positiivista. voisit vähän avata että onko se "huh huh" sitten se että täällä lukijalla käsi on vaakatasossa ja sitä käännellään vaaka-akselin ympäri "kiikun kaakun" sormet levällään.

    Saako tänne arvosteluasteikon 1-10 pistettä ?

    VastaaPoista
  2. Aluksi oli vaihtoehto: paska, mutta en uskonut sen saavan pisteitä näissä euroviisuissa. Huh huh - on enemmänkin inhon puolelle menevää fiilistä tai jos menee yli hilseen. Voi klikata vaikka kaikkia, jos kaikki ehdot täyttyvät. Näihin kommenteihin voi antaa pisteitä numeroilla ja muutenkin, niin kommentoida. Toivokaa vaikka jotain elokuvatähteä vierailemaan.

    VastaaPoista