Sivut

perjantai 7. toukokuuta 2010

Lyhyestä virsi kaunis

Tiistai 4.5.

Aamiaisen jälkeen arvotaan tihkun määrää ja yritämme jatkaa piha-aidan raiskaamista. Ei onnistu, vettä sataa koko päivän ja apatia valtaa Kekkilän.

Katsotaan anopin kanssa elokuva ja sitten hänelle uusi raina pyörimään ja itse nettiin vääntämään blogia. Einestä ja tabuja välillä naamaan ja sit jatketaan elokuvien katselua. Pyöritään molemmat ihan zombeina, eikä mitään tapahdu. Marjokin muuttui brain dead:ksi samalla kun astui ovesta sisälle.
Katsoimme muuten tv:tä loppuillan, ja mä söin ja piereskelin - paljon.

M&M nukkumaan, mä nettiin ja saan väännettyä vielä yhden uuden sivun blogiin. Katselen tärisevää oikeaa kättäni, ja mieleeni muistuu naapurini kommentti muutaman päivän takaa: "Sullahan muuttui koko elämä, eihän sun kanssa voi edes ryypätä enään." Ainakin jotain pientä on muuttunut.

3 kommenttia:

  1. Niin se braindeadiksi muuttuminen johtui täysin siitä tyrmäävästä kaasusta, joka talossa leijaili! Onneksi on Partyliten tuoksukynttilät keksitty!!!

    VastaaPoista
  2. mitä elokuvia anopille ajettiin ?

    VastaaPoista
  3. Kimpassa katsottiin "Paha Aavistus" (Sandra Bullock), ja anoppi katsoi "Rakkautta koleran aikaan". Hänellä on nyt kesken "King of Salsa" (Jennifer Lopez). Seuraava yhteisprojekti on "Brokeback Mountain".

    VastaaPoista