Sivut

tiistai 22. helmikuuta 2011

Artun videopäiväkirja

"Hyvää boolia" 
Lauantai 19.2.

Olen jossain kohtaa ilmaissut tyytymättömyyteni ja halveksuntani blogeja kohtaan, jossa on vain paljon kuvia ja pari ihqua riviä tekstiä mausteena.

Tämä 10 minuutin elokuvan työstäminen kuitenkin oli odottamattoman kovan yritys & erehdys-prosessin tulos. Vaikka monialaguru Johanna Tukiainen onkin sanonut: "Applen Mac-tietokone on paras mitä on." niin ei se paljon auta jos käyttäjä olenkin minä. Luulin että Marjo tietäisi näistä kuvankäsittelyhommista jotain ja kysyinkin (huutaen) häneltä useasti neuvoa. Vastentahtoisesti hän silloin tällöin neuvoikin - ihan päin metsää. Jossain vaiheessa meinasin pistää jo avioerokuponginkin vetämään, mutta ei siitäkään mitään jättipottia olisi tullut, lisänumeroista nyt puhumattakaan.

Anyway, tässä on Arttu-kissan elämää lauantaina vessaremontin "saastuttamassa" talossa. Video ei ehkä anna sitä kaikkein imartelevimpaa kuvaa kodistamme, mutta hei: aina roiskuu kun rapataan ja siivoushan kiihtyi iltaa kohden.

Klikkaa alla olevaa linkkiä katsoaksesi Artun oman elokuvan.
youtube: Kuningas Arttu ja roskaväki 

4 kommenttia:

 1. ai oliko tässä tekstiäkin.. 10minuuttia meni kuin siivilä

  VastaaPoista
 2. Vaatimustaso on korkea, kun en ikinä ole elokuvaa tehnyt, mutta silti pitäs kaikki tietää ja osata tosta noin vaan. itsekin aina vaan kokeilen ja opin tehdessä, mutta sairaana ei hirveesti jaksa napata...Grrr.

  No mutta lopputulos on kuitenkin hieno!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo teidän Arttu kisuli, jotenki niin ylvään rauhallinen ja samalla niin lutunen! Mikä "biisi" tossa muuten soi toisena järjestyksessä?

  VastaaPoista
 4. Bändi/biisi on Persuader: "Södermalm" 1999 Svek/Goldhead Music Dance Sampler Spring 99. Levy-yhtion promolevy jonka olen saanut dj-risteilyllä HKI-STC, silloin tehtiin Finnish Dance Chart:ia ja sain viikossa 10-20 uutta singleä soittettavaksi baareissa.

  VastaaPoista