Sivut

maanantai 8. marraskuuta 2010

Italiassa 6.päivä

26.6. lauantai - Juhannuspäivä

Nelly: "Hot in Herre" http://www.youtube.com/watch?v=M-qN6TCY85c
It's gettin' hot in here (so hot)
So take off all your clothes
I am gettin' so hot
(uh uh uh uh)
I wanna take my clothes off,
ja siksipä onkin hienoa pakkautua taas autoon. Rouva(t) haluaa lähteä katsomaan paikallisten hehkuttamaa Franciacorta Outlet Villagea, merkkituotteiden ale-myymäläkeskittymää josta saa paloja maanpäällisestä paratiisista aneiden hinnalla.

Tunnin ajomatkan jälkeen siisti suurehko myymäläkylä löytyy, ja jalkaudumme perhekunnittain ihmettelämään imperialistisen hapatuksen määrää ja kirjoa. Marjo etsi jotain tiettyä urheilutossua/sandaalia, jota ei sitten löytynyt, ja itse löysin pari paitaa jotka olivat ranskalaisen tuotemerkin tekeleitä. Olisi ollut pyhänhäväistystä ostaa Italiasta ranskalaisia muotivarusteita, joten emme ostaneet kummalekaan mitään. 

Paluumatkalla käymme katsomassa Sarnico:n kylää, jota meille on kehuttu kauniiksi. Väljemmin rakennettu, uudenaikaisen oloinen – pyörätiet ja kaikki. Suorastaan kotoisan oloinen infrastruktuuri, joka nousisi yllättävän tärkeäksi ominaisuudeksi, jos yhtäkkiä pitäisi ulkomaille muuttaa.

Muiden etsiessä postikortteja, minun täytyy istua varjossa, keräillä voimia, jäähdytellä itseäni, miettiä elämän tarkoitusta, poistaa maailman nälänhätä ja teoriassa ratkaista kylmäfuusion käyttö termospullossa.

Illallinen käydään nauttimassa kylän keskusaukion yhdessä monesta ravintolasssa. Pizza on ihan hyvää, mutta ei niin hyvää että siitä saisi jonkin ylistyslaulun aikaiseksi. Saamari, Suomessakin saa melkein aina parempaa, johtuu varmaan siitä ettei meillä kinkkusiivu ole kymmenen senttiä pitkä, ja se sentään katkeaa vesuria pienemmällä tarvekalulla.
Näiden ei pitäisi täällä lähteä kikkailemaan ruualla jota eivät osaa tehdä kunnolla. Ja se kahvi, tuo suomalainen keksintö...


Satuhetki -lapset eivät riitele


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti